Een dag in de salon

Vandaag een redelijk drukke dag in de salon. Vanmorgen begon ik met het bijvullen van wimperextensions. De klant kwam drie weken geleden voor het eerst bij me met een probleem: al haar wimpers waren afgebroken door het gebruik van een wimperkrultang :(
Gelukkig kon ik haar redden met een set prachtige wimpers waardoor de feestdagen gered waren! Vandaag kwam ze voor een touch-up. Haar eigen wimpers, beschermd door de extensions, waren behoorlijk gegroeid waardoor ik dit keer langere en dikkere extensions kon plaatsen. Om een mooi resultaat te krijgen ben ik immers afhankelijk van de conditie van de natuurlijke wimper. Niets meer te zien van afgebroken wimpers!

De tweede klant van vandaag kwam ook voor een touch-up van wimpers en wenkbrauwen. Omdat ze haast spierwitte wimpers en wenkbrauwen heeft hebben de behandelingen een groots effect! Met een dunnere extension bereik ik al een super resultaat dat er ook nog natuurlijk uitziet. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat ze extensions draagt, wat ook precies haar bedoeling is. Voor de wenkbrauwen heb ik de perfecte vorm van de vorige keer weer “strak” gemaakt en de juiste kleur gegeven met permanente verf. Lichtbruin: niet te donker, omdat het anders niet zou passen bij de gewenste natuurlijke uitstraling. Ze vertelde me dat ze blij was dat ze mijn salon heeft gevonden, omdat tot nu toe niemand het voor elkaar kreeg om de juiste look te creëren. Super leuk om zo’n compliment te krijgen!

De laatste behandeling van vandaag was het professioneel verwijderen van wimperextensions. De klant had thuis al van alles geprobeerd om de extensions te verwijderen, waaronder olie en kokosvet. Het resultaat? Dikke rode ogen en geen extensions eraf. Toen ik klaar was met mijn vorige afspraak zag ik 5 gemiste oproepen. Of ik alsjeblieft vandaag nog tijd had om haar te helpen. Geen probleem! Binnen een half uur waren alle extensions verwijderd met een speciale remover zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Om de rode huid te kalmeren heb ik een kompres met rozenwater gebruikt. Tevreden ging ze de deur uit, met een gratis proefmonster wimpergroeiserum van LashExtend, een geweldig middel om je wimpers voller en langer te laten groeien. Ik gebruik het zelf ook!

De avond gebruik ik om te werken aan de verschillende websites, Facebook en Instagram accounts. Wil je meer lezen over ons? Bekijk dan de Facebookpagina van Wimperextensions Reeshof of Instagram: eden_loves_beauty.

xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s