Met trots: wij zijn lid van de World Association of Lash Artistry and Development!

Wij zijn lid geworden van de World Association of Lash Artistry and Development (WALAD)! Dit internationale instituut maakt zich wereldwijd hard voor het toepassen van de wimperextension techniek op topniveau. Leden zijn verplicht om goed geschoold te zijn, regelmatig bijscholing te volgen en op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken. Ook betekent het dat je streeft naar de allerbeste kwaliteit. Met trots mogen wij melden dat we door de World Association of Lash Artistry and Development gecertificeerd zijn en vanaf vandaag het logo van WALAD mogen voeren!

world association of lash artistry and development

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s