Wimperextensions, beauty, shoppen, groothandel en cursussen bij Eden Beauty in Tilburg Reeshof

edenbeauty
Bij Eden Beauty kun je terecht voor prachtige wimperextensions in maar liefst 15 verschillende technieken, beautyproducten, wimperextensions & make-up workshops/cursussen en diverse schoonheidsbehandelingen. Tevens zijn wij een groothandel voor de professionele wimperstylist.

In onze gezellige wachtruimte annex beauty shop kun je naar hartelust trendy & natuurlijke beautyproducten van over de hele wereld uitproberen, onze collectie sieraden/tassen/kleding bekijken of je laten voorzien van een nieuwe look. Mocht je iets eerder op je afspraak verschijnen, dan kun je ontspannen plaatsnemen op een loungebank met de nieuwste tijdschriften. Ook tijdens de behandelingen is het genieten: muziek naar keuze, kussentjes en dekens. Wil je even een dutje doen en weer helemaal mooi wakker worden? Geen probleem. Wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Tot snel bij Eden Beauty!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s