Zo moet het dus niet!

Zo moet het dus niet: wimperextensions

Dit soort werk komen we helaas regelmatig tegen. Deze foto’s zijn afgelopen week gemaakt van klanten van andere salons. Zoals je ziet zijn er veel te lange en zware extensions gebruikt met daarnaast ook nog eens veel te veel lijm.
Op iedere hoek van de straat schieten de wimpersalons als paddestoelen uit de grond, vaak zonder ervaring en goede opleiding. Wimperextensions zetten leer je niet door naar Youtube te kijken of op een goedkope opleiding waar je na 4 uurtjes jezelf wimperstylist mag noemen!
Vraag alsjeblieft naar de ervaring en diploma’s van je wimperstyliste. Je ogen zijn zo ontzettend belangrijk!
In Nederland is er geen keurmerk voor wimperstylistes en iedereen die twee pincetten en een potje lijm koopt mag direct aan de slag. Wij pleiten voor verplichte scholing en toezicht!

Gelukkig ben je bij Eden Beauty aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit, jarenlange ervaring en gedegen scholing in binnen- en buitenland. De gezondheid van de natuurlijke wimpers en ogen staat bij ons voorop!

Advertenties