Wimperextensions / wenkbrauwopleidingen en cursussen in Tilburg Reeshof

Heb je altijd al iets willen doen in de beautybranche? Waarom niet een carrière als wimperstylist? Bij Eden Lash & Brow volg je de meest uitgebreide opleiding van Nederland. Uiteraard sluit je je cursus af met een erkend diploma na het succesvol afleggen van je examen. Zo weet je zeker dat je alle ins en outs van het zetten van wimperextensions onder de knie hebt!

cropped-kopfoto.jpg

Je kunt bij ons terecht voor diverse opleidingen en cursussen op het gebied van wimperextensions en wenkbrauwen. Zo leer je perfecte wimpers en wenkbrauwen creëren die de klant nog mooier maken.

Ons opleidingsaanbod:
– Basisopleiding one by one voor beginnende wimperstylisten
– Perfectietraining
– Opleiding volume wimperextensions
– Advanced opleiding (vergevorderde one by one en volume extensions technieken)
– Allround opleiding wimperextensions, de meeste uitgebreide opleiding van Nederland!
– Opleiding Brow Design
– Opleiding Brow Threading (epileren met touw)
– Opleiding 3D/4D wenkbrauwen
– Allround opleiding Brow Stylist

Bij je opleiding ontvang je een uitgebreid startpakket waarin alles zit dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Onze studenten ontvangen naast diverse voordelen en kortingen ook begeleiding na het volgen van de cursus als je in de praktijk toch nog tegen vragen aanloopt.

Wil je je inschrijven voor een cursus? Ga dan naar de pagina Cursussen. Wil je eerst meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Advertenties