Volume extensions, hoe werkt dat?

Veel klanten vragen zich af hoe volume extensions geplaatst worden. De volume waaiers worden door ons stuk voor stuk met de hand gemaakt, zo’n 200 stuks per set! Wij maken geen gebruik van voorgefabriceerde plukjes, trosjes, Y of W extensions. Deze wegen immers veel zwaarder, vergen meer lijmgebruik, blijven minder lang zitten en zijn schadelijk voor de natuurlijke wimpers. In het filmpje laten we zien hoe wij volume fans maken. Deze methode is slechts 1 van de 7 verschillende methodes die we beheersen.

Van ultradunne losse haartjes vormen we een waaier, ook wel “fan” genaamd, en plaatsen deze op 1 natuurlijke wimper. Een piepklein beetje lijm is hierbij al voldoende, amper zichtbaar met het blote oog. Zo kun je een prachtige volle oogopslag creëren.

2D= ca. 200 extensions per oog                    3D= ca. 300 extensions per oog
4D= ca. 400 extensions per oog                    5D= ca. 500 extensions per oog
6D= ca. 600 extensions per oog                    7D= ca. 700 extensions per oog
8D= ca. 800 extensions per oog                    9D= ca. 900 extensions per oog

Nu zul je denken dat dat toch veel te zwaar is of dat je dat voelt zitten? Integendeel! Volume extensions zijn veel dunner en lichter dan one by one extensions en zijn daarom bij de juiste plaatsing gezonder voor je natuurlijke wimper. 6 extensions van 0.07 dikte (6D) is ongeveer even zwaar als 1 enkele one by one extension van 0.20 dikte!

Advertenties