Bij Eden Lash & Brow staat gezondheid voorop

Bij het plaatsen van wimperextensions gebruiken wimperstylisten speciale en sterke lijm, die ervoor zorgt dat de extensions lang blijven zitten. Echter, het werken met chemische stoffen zoals lijm zorgt ook voor veiligheidsrisico’s. Bij Eden Lash & Brow nemen we dit zeer serieus. De gezondheid van onze klanten en onszelf staat altijd voorop.

Wij zijn de enige wimpersalon in de omgeving die werkt met industriële luchtzuivering, vergelijkbaar met systemen die worden gebruikt in ziekenhuizen en de luchtvaart. De lucht in onze salon wordt continu gezuiverd van fijnstof, huidschilfers, pollen, bacteriën, virussen, schimmels, huisstofmijt, nare geurtjes, vluchtige gassen en allergenen. De zuivering helpt tegen allergie, verkoudheidsklachten, hooikoorts, hoofdpijn, irritatie van de luchtwegen en tranende ogen. Daarnaast worden chemische lijmdampen onschadelijk gemaakt. Als extra bescherming werken onze stylisten altijd met mondkapjes.

Om het klimaat in de salon verder te perfectioneren maken we gebruik van een luchtbevochtiger, die niet alleen zorgt voor een aangename luchtvochtigheid, maar ook een zacht aroma verspreidt voor optimale ontspanning en een verbeterd concentratievermogen.

Bij Eden Lash & Brow ga je dus niet alleen met mooie wimpers en wenkbrauwen naar huis,  je bent er tevens van verzekerd dat de behandeling in een gezonde en hygiënische omgeving plaatsvindt. Een fijn idee!

 

Advertenties