Wimperextensions, wenkbrauwen, make-up, schoonheidsbehandelingen, massages en meer

Alles wat vrouwen willen op het gebied van beauty vind je bij Eden Beauty Secrets!

Je kunt bij ons terecht voor de mooiste one by one of volume wimperextensions in 15 verschillende technieken, perfecte wenkbrauwen door middel van epileren met touw, harsen, verven, wenkbrauwextensions en wenkbrauw make-up, prachtige looks door onze top visagist, ontspannende schoonheidsbehandelingen en massages, permanente make-up, lekker shoppen in onze beauty store met de hipste make-up merken en een heerlijk kopje koffie in onze Nespresso Bar.

We beschikken over maar liefst 7 wimperbedden en zijn daarmee de wimperextensions specialist van Tilburg. Onze stylistes worden continu getraind om de mooiste resultaten te behalen.  Als masterstylist zijn wij opgeleid door de beste internationale trainers, doen we mee aan wedstrijden en leiden tevens beginnende en ervaren wimperstylistes op.

Wij zijn trots dat wij als enige salon in Tilburg getraind zijn tot Anastasia Beverly Hills Brow Stylist: de brow make-up van de Hollywood sterren! Voor de beroemde wenkbrauwen van de celebs op Facebook en Instagram boek je daarom een Anastasia Beverly Hills Brow Treatment in onze Brow Bar.

Onze Beauty Facials en massages zijn naast ontspannend tevens huidverbeterend met de exclusieve lijn van Cinq Mondes. Dit merk wordt gebruikt in de meest luxe salons ter wereld, bevat een heerlijke geurbeleving en dringt diep in de huid door vanwege de unieke moleculaire structuur van de producten. Van een basis schoonheidsbehandeling tot onzuiverheden verwijderen of een luxe anti-ageing facial met natuurlijke fruitzuurpeeling: onze schoonheidsspecialist legt je graag in de watten!

Make-up lovers opgelet! Onze topvisagist wordt niet alleen nationaal en internationaal geboekt, maar is daarnaast 2 dagen per week bij ons in Tilburg. Voor ieder evenement of bruiloft tovert zij je om tot je mooiste zelf. Liever zelf aan de slag met make-up? Boek dan een privé of groep workshop, of shop de hipste merken in de Beauty Store: Anastasia Beverly Hills, LA Girl USA, Boozy Cosmetics, ZAO, Nature Girl, Rich Hippie, Bodhi, Cinq Mondes en nog veel meer.

& More, de naam zegt het al. Naast bovenstaande zaken hebben we nog veel meer voor je in petto. Permanente make-up, een academy met opleidingen en cursussen op het gebied van wimperextensions en wenkbrauwen, workshops, een groothandel voor wimper- en wenkbrauwstylistes, VIP treatments en binnenkort komen er nog veel meer heerlijke beauty zaken bij!

Eden Beauty Secrets: Your little beauty sin!

Advertenties