Media & Events

VOLG EDEN LASH & BROW OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Facebook: https://www.facebook.com/eden.lash.and.brow/
Instagram: https://www.instagram.com/edenlashandbrow/


DEELNEMER AAN DE VOLGENDE WEDSTRIJDEN:

*WORLD LASH CHAMPIONSHIP 2017 (Wereldwijd)
*LASH BATTLE 2016 (Nederland)
*LASH ARTIST OF THE YEAR 2015 (Wereldwijd)
*LASH MASTER 2015 (Wereldwijd)
*XMAS CONTEST 2015 (Wereldwijd)
*WINTER CONTEST 2015/2016 (Wereldwijd)
*LASH BATTLE 2015 (Nederland)


DIPLOMA’S EN OPLEIDINGEN:

Deborah heeft drie maal het Volume Lash Master level behaald en is getraind door beroemde internationale  Lash & Brow Masters: Loreta Jasilionyte, Agnieszka Kwiatkowska, Petr Lhotsky, Hanna Putjato, Darja Striletskaja, Frankie Widdows, Rachel Bridges, Mrs. Highbrow, alsmede diverse andere lash & brow trainers in binnen- en buitenland.

*Basiscursus wimperextensions
*Eyelash Extension Training
*Volume training 2D-6D
*Advanced Classic & Volume Training
*Masterclass Russian Volume 7 techniques
*Masterclass Russian Volume 10 techniques & Design
*Masterclass Mega Volume
*Master Lash Artist
*Workshop The Perfect Fan
*Brow Artist
*Anastasia Beverly Hills Brow Stylist
*Threading
*Power Brows

Overige beauty trainingen:
*Training Cinq Mondes
*Masterclass Visagie
*Allround Visagie
*Allround manicure


Artikel op Tilburg.com over de opening op 21 januari 2017: 

In het buitenland en de Randstad kom je ze vaker tegen: de zeer luxe en hippe beautystores en salons. In Tilburg was een dergelijk fenomeen nog niet aanwezig, maar daar komt vanaf 21 januari verandering in. Eden Beauty Secrets opent in de Reeshof een all-in-one beautysalon en beautystore in een gloednieuw concept.

Wat maakt Eden Beauty Secrets anders dan de bestaande beautysalons in Tilburg? Initiatiefneemster Deborah Verhagen vertelt: “Onze bestaande salon Eden Lash & Brow liep dusdanig goed met soms lange wachtlijsten, dat we al heel snel uit ons jasje groeiden. We richtten ons specifiek op wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen, maar we kregen steeds meer vraag naar extra diensten omdat klanten graag aan ons al hun beautybehandelingen wilden toevertrouwen. Hiervoor was op de huidige locatie geen plaats, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand waar we niet alleen met een groter team konden gaan werken maar ook meteen onze diensten konden uitbreiden.”

EDEN BEAUTY SECRETS IN DE REESHOF

Deze locatie is gevonden aan het Ketelhavenplein op het nieuwe Stadsplein Forum, gelegen naast treinstation Tilburg Reeshof. Deborah: “Onze klanten komen van heinde en verre, uit heel Nederland, maar ook uit België en daarbuiten. Ze rijden graag anderhalf uur om door ons wimperextensions te laten plaatsen.” In de omgeving is het parkeren gratis en het openbaar vervoer ligt op 2 minuten lopen.

Op de nieuwe locatie zal de bestaande wimpersalon worden uitgebreid tot een luxe Lash Lounge met maar liefst 8 bedden. Ook wordt er een Anastasia Beverly Hills Brow Bar gevestigd voor brow treatments zoals de grote sterren uit Hollywood. In de beautystore kun je tevens terecht voor make-up treatments, verzorgingsproducten en workshops. Ook is er een permanente make-up specialiste aanwezig voor het tatoeëren van wenkbrauwen met hairstrokes, eyeliners en full lips. In het skincare en massage gedeelte wordt gewerkt met Cinq Mondes, een zeer luxe huidverzorgingsmerk dat wordt gebruikt in de meest prestigieuze spa’s en hotels ter wereld.

WARME UITSTRALING

De uitstraling van het nieuwe pand voelt warm aan. “Een loft-achtige omgeving met hoge plafonds en luxe details, hip maar toch relaxed, voor dames (en heren) die prijs stellen op kwaliteit met een persoonlijke touch”, volgens onderneemster Deborah Verhagen. “Onze klanten kennen we vaak al jaren en we hebben een vertrouwensband met ze opgebouwd. Zonder hen was het nooit mogelijk geweest om deze grote stap te nemen.” Ze benadrukt tevens: “We zijn geen beautyfabriek. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk perfectionisten en gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. We volgen continu bijscholing in binnen- en buitenland en trainen onze medewerkers intern op de nieuwste technieken, klantvriendelijkheid en hygiënisch werken. Veiligheid voor onszelf en onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Zo werken we met professionele luchtzuivering, een luchtkwaliteitsbewakingssysteem, mondkapjes en professionele sterilisatie van onze materialen.”

Het luxe gevoel straalt niet alleen uit in het interieur, maar ook in het zich laten thuisvoelen van klanten. “Tijdens het wachten kunnen klanten in onze koffie bar genieten van koffie, thee, cappucchino of een latte macchiato die door ons vers bereid wordt. Tijdens onze “Lazy Sunday” openingen is het zelfs mogelijk om na je behandeling te genieten van een gratis ontbijtje. Voor klanten met een VIP kaart organiseren we speciale workshops en kortingsacties. En we werken samen met een kapsalon en professionele fotograaf voor bruidsarrangementen, events en fotoshoots. Een foto op de rode loper en champagne na je treatment? Ook dat is mogelijk. Dat maakt ons beautyconcept speciaal: we lijken op niets dat reeds in Tilburg gevestigd is. Ons team van zes medewerkers doet er alles aan om de ervaring in de salon zo speciaal mogelijk te maken”.

Eden Beauty Secrets is tevens een opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren wimper- en wenkbrauwstylistes. “We geven uitgebreide trainingen en workshops op het gebied van wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en make-up. Voor de wimperextensions werken we exclusief met de producten van L Lashes, een prachtig en luxe merk dat als een van de weinige merken in Nederland EU goedgekeurd is. Vanuit ons nieuwe pand kun je niet alleen opleidingen volgen, professionele stylistes kunnen ook al hun materialen bij ons bestellen, uitproberen of meteen meenemen.” aldus Deborah.


PUBLICATIES: BLOGS EN INFORMATIEVE ARTIKELEN
Lees ze hier: Blogs


Zie hieronder fotoimpressies van enkele evenementen:

LASH BATTLE AMSTERDAM 2016
MASTERCLASS RUSSIAN VOLUME AMSTERDAM 2016
LADIESNIGHT 2016
MASTERCLASS RUSSIAN VOLUME AMSTERDAM 2015

LASH BATTLE AMSTERDAM 2015
SPONSORING MISS TEEN BEAUTY 2015

 

International Lash Conference en Lash Battle oktober 2016

Deborah is zichtbaar in de video op 0:03, 0:26, 0:47, 1:10, 2:12 en 2:34

Lucky & Deborah tijdens de presentaties op de International Lash Conference 2016

Deborah tijdens de presentaties op de International Lash Conference 2016

 

Deborah wordt gecoacht door Petr Lhotsky, een van de beste trainers ter wereld

Deborah wordt gecoacht door Petr Lhotsky, een van de beste trainers ter wereld

 

Lash Battle 2016 Eden Lash & Brow

 

Masterclass Agnieszka Kwiatkowska en Petr Lhotsky 2016

Masterclass Russian Volume Eden Lash & Brow

 

Ladiesnight 8 september 2016

Eden Lash & Brow VIP event

Foto’s op de gouden glitterloper!

 

Masterclass Russian Volume door Loreta Jasilionyte

Masterclass Russian Volume door Loreta Jasiionyte

Masterclass Russian Volume 01-11-2015 in Amsterdam. Deze training mag alleen worden bijgewoond door ervaren volume lash professionals en werd gegeven door master lash artist Loreta Jasilionyte uit Litouwen, een van de beste lash artists ter wereld. Eden Beauty was erbij!

Loreta J. reist de hele wereld over om ervaren wimperstylistes te perfectioneren in de Russian Volume techniek: 6 verschillende pick-up methodes en Russian Layering. Ook is ze een veelgevraagd jurylid voor internationale lash battles waar de beste stylistes met elkaar de strijd aangaan. Lorena J. wordt alom geprezen om haar perfecte techniek, prachtige resultaten en vernieuwende masterclasses. Heel gaaf om door haar getraind te mogen worden!


Deelname aan de Lash Battle tijdens de 1st International Lash Conference in Amsterdam

In actie tijdens de wedstrijd

In actie tijdens de wedstrijd

Close up van de wimperextensions behandeling

Close up van de wimperextensions behandeling

Close up van mijn Lash Palette met diverse soorten wimperextensions

Close up van mijn Lash Palette met diverse soorten wimperextensions

Jurering van mijn model door internationale juryleden

Jurering van mijn model door internationale juryleden


Sponsoring Miss Teen Beauty of Noord Brabant 2015

Finalist Kimberly voor Miss Teen Beauty 2015, voor de finale door Eden Beauty voorzien van een prachtige look: 4D/5D met Whispy effect!

Finalist Kimberly voor de finale van Miss Teen Beauty 2015 door Eden Beauty voorzien van een prachtige glamourlook: 4D/5D met Whispy effect!

Eden Beauty heeft kandidate Kimberly van Grinsven gedurende de promotieperiode en de finale van Miss Teen Beauty of Noord Brabant 2015 voorzien van prachtige wimpers! Lees hier wat ze er zelf van vond:

“Look at my Eyes!!😍 Begin deze week ben ik langsgeweest bij Wimperextensions Reeshof, Die mij tot aan de finale van ‘Miss Teen of Noord Brabant’ een mooie en verzorgde oogopslag zal sponsoren! Super mooi natuurlijk, en heel naturel!

De techniek die is gebruikt heet de ‘one by one’ techniek, dit wil zegen dat er haartje voor haartje een wimperextension aan je natuurlijke wimper wordt bevestigd. Dit is totaal niet schadelijk, mits het professioneel gebeurt!

Eden Beauty Miss Teen Beauty 2015 wimperextensions

Wimperextensions Reeshof is een hele goede salon, waar je vakkundig en secuur wordt voorzien van een mooie oogopslag.Ook is er voor ieder wat wils, voor een naturelle look zoals ik nu heb, tot een glamorous look, voor als je meer uit wil pakken met je make up!

Neem eens een kijkje op de Facebookpagina of op de website:
http://www.edenlovesbeauty.nl/

Nogmaals bedankt!😘 Ik ben fan!”

Advertenties