Wimperextensions

Of het gaat om de verzorging van je natuurlijke wimpers, het modelleren van wenkbrauwen of het plaatsen van topkwaliteit wimperextensions, bij Eden Lash & Brow ben je aan het juiste adres!

Wij zijn gecertificeerd lid van de World Association of Lash Artistry and Development en opgeleid door gerenommeerde opleidingsinstituten in Nederland, USA, Polen, Tsjechië en Engeland. Daarnaast volgen we regelmatig bijscholing bij Master Lash Artists uit binnen- en buitenland.

In onze salon in Tilburg Reeshof bieden wij o.a. de volgende behandelingen en diensten aan voor perfecte wimpers en wenkbrauwen:

-Wimperextensions in 15 verschillende technieken, o.a. one-by-one, 2D-15D, Kim K., Russian Volume, Extreem volume
-Elleebana Lash Lift
-Wenkbrauwextensions
-Brow make-up
-Wenkbrauwen epileren, threading, verven
-Opleidingen en groothandel voor professionele wimper- en wenkbrauwstylisten

Wij maken alleen gebruik van professionele merken. Je hebt keuze uit diverse lengtes, diktes, krullen, technieken en looks. Afhankelijk van de vorm van de ogen, de gezondheid van de natuurlijke wimpers, je verzorgingsroutine en je wensen bepalen we samen welke extension behandeling bij je past. Wij kunnen iedere gewenste look voor je maken!

Voor de tarieven ga je naar de pagina Prijslijst.

One-by-one techniek (1D)
Dit is de klassieke techniek wimperextensions. Op je natuurlijke wimper wordt 1 extension geplaatst. Dit kan uitgebreid worden met speciale technieken zoals feathering/stacking/capping/XXL volume om vollere wimpers te creëren.

2D-9D Russian Volume, Russian Layering, Mega Volume (onze specialiteit!)
Vergevorderde en specialistische manier van wimperextensions plaatsen: maar liefst 2 tot 15 ultra dunne extensions per natuurlijke wimperhaar. Dit geeft een zeer zacht en volumineus effect.
Russian Layering heeft een andere manier van extensions plaatsen, waardoor het effect nog voller wordt. Alle volume waaiers worden met de hand gemaakt: wij gebruiken absoluut geen “plukjes”, “trosjes” of voorgefabriceerde Y of W lashes!

Whispy techniek
Wimpers a la Kim Kardashian: er wordt gewerkt met ultra dunne extensions in 7 verschillende lengtes, waarbij korte en lange extensions elkaar afwisselen. Nieuw in Nederland en alleen te verkrijgen bij ons! Wil jij echte Kim K. lashes? Geef dit dan aan tijdens de afspraak.

Double Layered Lashes
We creëren een dubbele laag wimpers voor een nog voller effect! Dit kan zowel bij de classic als bij de volume extensions toegepast worden. Zeer specialistisch, maar daarom leuk werk. En een geweldig eindresultaat met een prachtige oogopslag!

Elleebana Lash Lift
Deze fantastische wimperlift krult jouw natuurlijke wimpers omhoog en blijft 6-8 weken zichtbaar. Dit is geen wimperpermanent, maar een totaal andere techniek die een veel mooier resultaat geeft. Je kunt de behandeling uitbreiden met het verven van de boven- en onderwimpers of een groeiserum. Ideaal als je allergisch bent voor wimperextensions!

Wenkbrauwbehandelingen
Om de perfecte wenkbrauw te creëren bieden we diverse technieken aan:
-Epileren met pincet
-Threading (epileren met touw, strakker en minder pijnlijk dan met pincet)
-Verven in een voor jou op maat gemaakte kleur
-Shapen en knippen
-Wenkbrauw make-up
-Brow Make over
-Brow Treatment Luxe inclusief liftende shiatsu wenkbrauwmassage
-Wenkbrauwextensions
De wenkbrauwen worden vooraf opgemeten en in de gewenste vorm gebracht die bij het gezicht past.


Meestgestelde vragen

1.Zijn wimperextensions veilig?
Ja! Wimperextensions zijn volkomen veilig mits ze door een professionele wimperstyliste worden aangebracht.

2.Doet een behandeling pijn?
Nee. Vaak is de behandeling zo comfortabel dat de cliënte in slaap valt. Indien gewenst hebben wij verschillende soorten muziek beschikbaar tijdens de behandeling.

3.Beschadigen extensions de eigen wimpers?
Nee. Niet als ze goed worden aangebracht en jij je houdt aan de nazorginstructies. De eigen wimper kan gewoon vrij groeien en zal uitvallen na zijn groeicyclus waarna weer een nieuwe eigen wimper verschijnt. Direct na het verwijderen van de extensions kunnen je wimpers minder gekruld lijken dan voorheen. Dit is een tijdelijk effect.

4.Hoe lang blijven de extensions zitten?
Dat is per persoon verschillend. De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de extension. Deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus. Aangezien we 1 tot 3 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 2-3 op te vullen.

5.Kan ik de extensions zelf verwijderen?
Nee, dat is zeer af te raden. Hierdoor kun je de eigen wimpers beschadigen. Laat het altijd door een specialiste verwijderen. Met speciale remover kunnen de extensions snel en zonder schade aan de natuurlijke wimpers worden verwijderd. Gebruik nooit zelf olie om te proberen de extensions los te weken, onze lijm is te sterk van kwaliteit hiervoor. Je loopt dan het risico dat de lijm verandert in een kleverige substantie, dat je wimpers beschadigen en je erg veel irritatie of een infectie oploopt.

6.Hoe verzorg ik mijn extensions?
Iedere dag je ogen en extensions schoonmaken met een olievrij product is heel belangrijk. Wij hebben diverse oogmake-upremovers, mascara, eyeliners en coatings in het assortiment die geschikt zijn in combinatie met wimperextensions.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s