Wimper- en wenkbrauwopleidingen

Eden Lash & Brow is tevens een opleidingsinstituut voor wimper- en wenkbrauwstylistes. Tijdens onze cursussen in Tilburg Reeshof leer je alle ins en outs met betrekking tot het plaatsen van wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen en word jij de beste in je vak! Je ontvangt een training door een ervaren master wimper- en wenkbrauwstylist die is opgeleid door gerenommeerde opleidingsinstituten in Nederland, USA, Polen, Litouwen, Tsjechië en Engeland en dagelijks vele klanten voorziet van prachtige wimpers en wenkbrauwen. We bieden basiscursussen aan voor beginnende wimperstylistes en wenkbrauwstylistes, maar ook opleidingen voor de gevorderde en master stylist. Uiteraard ontvang je na afloop een erkend diploma waarmee je je nieuwe vaardigheden direct kunt aantonen!

Tijdens de cursus maken we gebruik van de producten van LLashes, leverancier van topkwaliteit wimperextensions, wenkbrauwproducten en toebehoren. Alle producten voldoen aan strenge veiligheidseisen. Je ontvangt een erkend diploma, mits je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond.

Wimperextensions plaatsen leer je niet in een paar uurtjes. Wij bieden daarom een basiscursus aan van 2 dagen waar je alle facetten van het vak leert. We trainen in kleine groepjes, zodat je alle aandacht krijgt. Na de opleiding kun je altijd bij ons terecht als je in de praktijk toch nog tegen problemen aan loopt.

Ons opleidingsaanbod:

BASISCURSUS WIMPEREXTENSIONS ONE BY ONE
CURSUS VOLUME 2D-6D (Russian Volume)
CURSUS ADVANCED LASH STYLIST
PERFECTIETRAINING
CURSUS BROW DESIGN
CURSUS BROW THREADING

CURSUSDATA & LOCATIE
Onze cursussen worden gegeven in Tilburg Reeshof. Ook geven wij regelmatig cursussen op andere locaties in Nederland. Heb je een voorkeur voor een specifieke studiedag of wil je de cursus in je eigen salon volgen? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden!

MEER INFORMATIE OF DIRECT INSCHRIJVEN?
Mail ons voor meer informatie op info@edenbeautysecrets.com.

Advertenties